PINTAFLUO A4 by Juegaconmigo

26,90

PintaFluo fomenta la imaginació i creativitat dels nens i nenes. No taca, sense tinta ni brutícia. Ideal per a nens i nenes entre 3 i 12 anys.

COM UTILITZAR PINTAFLUO
El llapis inclòs té dues parts amb 2 funcions, la principal consisteix en un emissor de llum i la segona un retolador de tinta invisible.

Per dibuixar amb llum, millor en un lloc amb poca il·luminació, premeu el botó del llapis perquè emeti la llum, la superfície fotosensible de la pissarra la convertirà en punts fotoluminiscents.

El dibuix s’esvairà gradualment fins a desaparèixer en aproximadament 4 o 5 minuts.

La tinta invisible permet escriure missatges secrets sobre qualsevol superfície i només podrà ser vista il·luminant-la amb la llum del llapis. No escriguis sobre la pissarra.

DIBUIXOS MÀGICS AMB LLUM:

Vibrants dibuixos lluminosos, els nens i nenes es divertiran i fomentarà la seva creativitat i imaginació de manera original i interactiva. El tauler fotosensible atrapa la llum permetent generar dibuixos a la foscor que duren diversos minuts a la pissarra abans d’esvair-se.

Ideal per compartir temps entre els pares i els fills en els moments de relaxació i descans abans d’anar a dormir. Compartir aquests moments amb els fills potencia el vincle afectiu.

ACCESSORIS DE DIBUIX:

Al costat de la pissarra i el llapis, que permet dibuixar, s’hi inclouen 10 plantilles amb un munt d’idees i imatges.

Esgotat

Descripció

Pissarra fluorescent de doble cara mida A4.
Material: materials inofensius, no contaminants i inodors.
Conté 2 bolígrafs amb funció làser i tinta invisible + 10 làmines per dibuixar.
Edat recomanada de 3 a 12 anys.
Piles dels bolígrafs incloses.

Brand

Juega Conmigo