BALDUFA-FLY STAR

15,90

FLYSTAR és una baldufa voladora amb llums led de colors. Controla-la, llança-la, inventa moviments o pràctica el seu efecte bumerang.
El seu potent motor permet realitzar piruetes de bogeria. Variant l’angle de llançament aconseguiràs diferents vols i trucs. La seva hèlix està protegida, és totalment segura.
Molt fàcil d’usar, posa-ho en ON i subjecta-la per l’eix central, impulsa la roda, agita’l o dóna-li mitja volta ràpida, arrencarà, comença amb llançaments curts o simplement deixa girar sobre el seu eix a la teva mà. Amb només uns pocs llançaments començaràs a percebre les infinites possibilitats de vol. Ideals per jugar sol o amb amics.
Amb la pràctica podràs començar amb petits malabarismes, fes-la rebotar en el palmell de la mà com una pilota o intenta el llançament bumerang. Diversió en qualsevol moment i en qualsevol lloc, no es necessita un àrea gran o un gran espai per a enlairar-se, pots jugar-hi a casa, a l’escola, on vulguis.
Recarregable i amb llums led intermitents de colors. Inclou un cable USB, càrrega en 15 minuts i pots jugar entre 5 i 7 minuts a tot ritme. Juga de nit i al·lucina amb el repertori de combinacions de les seves leds.

Esgotat

Descripció

FLY STAR és una baldufa.
Material: Plàstic.
Color: vermell.
Edat recomanada: a partir de 6 anys.
La caixa conté instruccions.

Brand

Juega Conmigo